Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Showing results 41 to 60 of 98

Thread: Oblivion Discussion Thread

  1. #41

    Deviant

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bahrain
    Posts
    51

    Default

    Quote Originally Posted by badman1 View Post
    Absolutley amazing work Zyn. LOVE the auto upgrade function.

    One thing I really miss though is the /load command. Any idea if you'll add that back?
    oh yes zyn me too,the /load command was cool.

  2. #42

    Disciple
    Lil Javi's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    O! i seem to have forgotten where i live!
    Posts
    467

    Default

    OOOOOOOOOH! MAN! i just used the auto upgrades awhile back! and its freakin amazin!!!!!! dude zyn! U ROCK!!!!!!!!!!!
    Heaven doesn't want me and Hell is afraid i'll take over!

    Random information from a randomized mind.
    All spelling and grammar mistakes are intentional------------------------------------------------------------------All spelling and grammar mistakes are intentional



  3. #43
    Master Yoshi Senior Member
    Retired Staff Member
    Developer

    Enlightened
    Zynastor's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Australia
    Posts
    2,624

    Default

    Oblivion v4.0.1 is now released.

    Quote Originally Posted by Ru2Hot4Me View Post
    yeah Terran is fine it only appears to be with zerg which sucks because im lazy and auto queue is so handy to use i play c&c thats why i like i selection hack and auto queuing
    Try the new update and let me know if this problem is still happening.

  4. #44

    Deviant

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bahrain
    Posts
    51

    Default

    hi zyn,thanks for the update-i love the /load command.but the auto mine minerals on map begin is not working!!!!!!!

  5. #45
    Master Yoshi Senior Member
    Retired Staff Member
    Developer

    Enlightened
    Zynastor's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Australia
    Posts
    2,624

    Default

    Quote Originally Posted by hollowman View Post
    hi zyn,thanks for the update-i love the /load command.but the auto mine minerals on map begin is not working!!!!!!!
    All fixed, just redownload. Forgot to add back in a line of code while testing.

  6. #46

    Disciple
    kill_urself[SA]'s Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Im in your mom's house!!!
    Posts
    439

    Default

    This seems like an even better Oblivion. . Noone really needs zerg mineral hack because it takes the fun away from the game. The old Oblivion never even had the ~ mass selection hotkey!
    Quote Originally Posted by 24k View Post
    Sometimes when I'm all alone I role play as myself and Deg and have wild sex with--- well, myself.

  7. #47

    Deviant

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bahrain
    Posts
    51

    Default

    Quote Originally Posted by Zynastor View Post
    All fixed, just redownload. Forgot to add back in a line of code while testing.
    i just download it and its working fine,thanks man,really appreciated.

  8. #48

    Disciple
    Lil Javi's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    O! i seem to have forgotten where i live!
    Posts
    467

    Default

    Quote Originally Posted by kill_urself[SA] View Post
    This seems like an even better Oblivion. . Noone really needs zerg mineral hack because it takes the fun away from the game. The old Oblivion never even had the ~ mass selection hotkey!

    hmm i thought the old oblivion did have it?
    Heaven doesn't want me and Hell is afraid i'll take over!

    Random information from a randomized mind.
    All spelling and grammar mistakes are intentional------------------------------------------------------------------All spelling and grammar mistakes are intentional



  9. #49

    Default

    Quote Originally Posted by Ru2Hot4Me View Post
    i think there is an issue with the zerg auto queue can someone else confirm?


    it appears that i get desynced arfter awhile 4- 8min into game when using the auto queue with zerg i thought it was automine at first so i tried with that turned off it happend 3 games in a row so i tried chnageing teams to protoss and it it worked fine ill test terran later

    I confirm the issue, if you use the autoqueue on zerg hatcheries the game become desynced and i get dropped out of the game. I can't autoqueue with zerg without to be dropped

    All ok with both Terran and Protoss.

    My specs: Italian version of Starcraft (not BW), Windows XP SP2 32bit, CPU AMD 7750BE, Graphic ATI HD3200, ADSL Line.

  10. #50
    Master Yoshi Senior Member
    Retired Staff Member
    Developer

    Enlightened
    Zynastor's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Australia
    Posts
    2,624

    Default

    Quote Originally Posted by mysticpv View Post
    I confirm the issue, if you use the autoqueue on zerg hatcheries the game become desynced and i get dropped out of the game. I can't autoqueue with zerg without to be dropped

    All ok with both Terran and Protoss.

    My specs: Italian version of Starcraft (not BW), Windows XP SP2 32bit, CPU AMD 7750BE, Graphic ATI HD3200, ADSL Line.
    Still happen with the new update, v4.0.1?

  11. #51

    Default

    Quote Originally Posted by Zynastor View Post
    Still happen with the new update, v4.0.1?
    I tried with 4.0.0 and has the issue. This evening i will try with 4.0.1.

    Anyway thank you for your work!

  12. #52

    Disciple

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Australia
    Posts
    406

    Default

    looks fixed so far 3 games with zerg didn't desync gj and thank you good hack as usual


    i was wondering if you could write a tutorial on an easy hack (any one it dosent matter) i have checked the tutorials and there out of date i use vista and the tools like vb6 are incompatable with vista or if you could just recommend some tools and ill do what i can from the old tuts im interested in makeing hacks as a hobby and i currently have plenty of time to learn

    or should i just install Xp and go from there?

  13. #53
    Master Yoshi Senior Member
    Retired Staff Member
    Developer

    Enlightened
    Zynastor's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Australia
    Posts
    2,624

    Default

    Quote Originally Posted by Ru2Hot4Me View Post
    looks fixed so far 3 games with zerg didn't desync gj and thank you good hack as usual
    Thats good.


    Quote Originally Posted by Ru2Hot4Me View Post
    i was wondering if you could write a tutorial on an easy hack (any one it dosent matter) i have checked the tutorials and there out of date i use vista and the tools like vb6 are incompatable with vista or if you could just recommend some tools and ill do what i can from the old tuts im interested in makeing hacks as a hobby and i currently have plenty of time to learn

    or should i just install Xp and go from there?
    Don't even worry about that vb crap and what windows you are using, XP or Vista will do fine. To write hacks you will need to have an understanding of assembly (ASM) and when it comes to programing your hacks I would recommend using mASM or C++ with inline ASM. Tools that you will need are a debugger (I use Ollydbg), memory finder (I use Artmoney), disassembler, (I use w32dasm) and a few other things.

    I recommend you check out the Development section on these forums and have a search around on the internet. If you have any questions or problems then post them in the correct section and let members here help you, I don't really have the time to teach people or write tutorials which I probably wont be very good at since I have not made any.

  14. #54

    Disciple

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Australia
    Posts
    406

    Default

    its funny you say learn assembly as i need to learn it for some other projects im also interested in, cheers for your help ill find these tools and look at Development section and go from there thanks again
    Last edited by Ru2Hot4Me : 05-19-2009 at 01:52 AM

  15. #55

    Default

    Quote Originally Posted by Zynastor View Post
    Still happen with the new update, v4.0.1?
    Nice work Zynastor, all ok with 4.0.1 now!

    No desync of any type, you have fixed a annoying 4.0.0 bug very well!

  16. #56

    Default Problem?

    Hm, I tried this 100 times but still nothing. The F5 key.

    It is said to remove the lag box when somebody lags, but for me it doesnt

    I tried everything but still nothing. I got the 4.0.1 version.

    Anything I can do?

    BTW I already re-installed it. So I dont think it's a bug

  17. #57
    A zero-your personal hero Senior Member
    Gold Member

    Blessed

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    2,040

    Default

    Someone merge this thread with Oblivion Discussion.

    Check, if F5 works for you at all (like in a browser) and if it's not somehow remapped.
    Also, if you're using anything more than Oblivion, check if other hacks don't make use of F5.

  18. #58
    Gold Member

    Evangelist
    StarteR2's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sexyland™
    Posts
    1,085

    Default

    Not all transport types work with /load

    The zerg hero overlord is a transport too, and he no load:(
    Coming out of the closet is difficult and I just wanted to thank everyone here for giving me the strength to go through with it. [email protected]!

  19. #59
    Master Yoshi Senior Member
    Retired Staff Member
    Developer

    Enlightened
    Zynastor's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Australia
    Posts
    2,624

    Default

    Quote Originally Posted by StarteR2 View Post
    Not all transport types work with /load

    The zerg hero overlord is a transport too, and he no load:(
    I guess I missed that one, it will be fixed in the next update.

  20. #60

    Heretic
    narfie's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    HHI, SC
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by cocacolafire View Post
    Hm, I tried this 100 times but still nothing. The F5 key.

    It is said to remove the lag box when somebody lags, but for me it doesnt

    I tried everything but still nothing. I got the 4.0.1 version.

    Anything I can do?

    BTW I already re-installed it. So I dont think it's a bug
    I believe you hit the F5 button when the map starts, not when the lag box comes up.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Aka and "Jews and WWII" thread.
    By K? Pŕo?ćtiόnŹ in forum Flame Board
    Replies: 12
    Last Post: 12-15-2008, 07:35 PM
  2. Oblivion for starcraft 1.15.2
    By Zynastor in forum Old News
    Replies: 57
    Last Post: 09-11-2008, 11:00 AM
  3. Addiction support thread
    By John in forum Serious Discussion
    Replies: 85
    Last Post: 04-08-2008, 09:52 AM

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •