PDA

View Full Version : Winamp 5.x plugin with source



OverFlow636
07-11-2004, 07:16 PM
go get it in the downloads section, it comes with source so you can learn how to do cool hacks like this one.

bulk_4me
07-11-2004, 07:17 PM
Great piece of work!

blaxor
07-11-2004, 07:38 PM
ffs how to install?

OverFlow636
07-11-2004, 08:45 PM
the dll is in the release folder...

blaxor
07-11-2004, 09:52 PM
works with damnation or what?

white[peepz]
07-11-2004, 09:56 PM
well duh...of course it works with damnation

blaxor
07-11-2004, 10:53 PM
lol sry im noob but does it work only with the dll file? i pressed on game f12 and nothing happened, added ScAmpProj.dll to damn.cfg



wtf im doing wrong cuz its not working

lllolll
07-12-2004, 07:49 AM
nmm...maybe your dumb????cause it works perfectly fine with me

whodiszbee
07-12-2004, 09:21 AM
may have worked for u, but it doesnt work for me either... it says DLL Injected, blah blah... but in game it doesnt do anything :unsure:

blaxor
07-12-2004, 11:30 AM
yea, i but scampro.dll on my damnation folder and put it on dan.cfg and it says injected bla bla but doesent do anything on game.

Firestorm[007]
07-12-2004, 02:11 PM
People People we know u have problems. Almost ever times there is a new hack, there is somebody tellin us there problem. But dont wrry, ur problem will be answer......someday.

Btw, nice job overflow

BloodyBlade
07-12-2004, 03:40 PM
Try getting the newest version of WinAmp. I still have 2.9. I havent tried it yet but ill see.

If it dosent work, don't get the idea that you are entitled to help. No one made you use it and you didn't pay for it. So if someone tries to help be thankfull.

~BB

OverFlow636
07-12-2004, 07:23 PM
Originally posted by Firestorm[007]@Jul 12 2004, 05:11 PM
People People we know u have problems. Almost ever times there is a new hack, there is somebody tellin us there problem. But dont wrry, ur problem will be answer......someday.

Btw, nice job overflow
not made by me, only posted by me

whodiszbee
07-13-2004, 07:28 AM
i did everything right, i know i did... maybe it doesnt like me :o

punture
07-13-2004, 09:13 AM
Maybe U didn't DO IT right and maybe THATs why it doesn't work!

Firestorm[007]
07-13-2004, 11:00 AM
Originally posted by OverFlow636+Jul 13 2004, 03:23 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (OverFlow636 @ Jul 13 2004, 03:23 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Firestorm&#091;007
,Jul 12 2004, 05:11 PM] People People we know u have problems.&nbsp; Almost ever times there is a new hack, there is somebody tellin us there problem.&nbsp; But dont wrry, ur problem will be answer......someday.

Btw, nice job overflow
not made by me, only posted by me [/b][/quote]
I sort of mean Gj on postin here so we can use it :D

-Crispi-
07-14-2004, 05:41 AM
Well.. I got 5.03c Winamp and I press F12 with it saying Winamp 5.x isnt loaded when its playing >_>

lllolll
07-14-2004, 06:28 AM
i tried to open the winamp first and play a song, then open starcraft

jangpro5
07-14-2004, 07:28 AM
i noticed that you can go start without comps and humans. mean you can go start alone. is this ScAmpProj.dll&#39;s bug or funtion? :)

alphasynaptic
07-15-2004, 05:07 PM
i had the same problem as crispy

Gantznaught
07-16-2004, 11:59 AM
link for the winamp plugin downlaod doesnt work over at the downloads section, cant download it. Wonder if it can announce my radio station tracks....

BUT FIRST I GOTTA DOWNLOAd IT BUT CANT&#33;?

NyNe
07-19-2004, 06:43 AM
i wonder if this works with inhale, i havent seen anyone say it doesnt but i have had no luck so far

Gantznaught
07-20-2004, 02:56 PM
ill post this again cause no one seems to notice. The Winamp plugin link is broken.

OMG so is the CD-Key grabber, i need that file to check my cdkey so i can contact tech support. arrg&#33;

SamCassell
07-23-2004, 10:11 PM
Originally posted by [email protected] 20 2004, 10:56 PM
ill post this again cause no one seems to notice. The Winamp plugin link is broken.

OMG so is the CD-Key grabber, i need that file to check my cdkey so i can contact tech support. arrg&#33;
The DLs worked fine for me. Maybe you have something like Norton Personal Firewall running? PM me if you want it sent to you.

NyNe:

i wonder if this works with inhale, i havent seen anyone say it doesnt but i have had no luck so far

I&#39;ve tried it with both Inhale 1.0.4 (or 1.0.3) and 1.1.0-FIXED. Works well on both but the several commands don&#39;t work, such as the /ad and /init functions.

LurchX
07-25-2004, 12:30 AM
yeah...it wont work with 5.03...keeps saying that winamp isn&#39;t open...works great w/ 2.9 though...though none of the in game command work except F12, PUP and PDOWN...none of that other commands seem to work *shrugs* as soon as i get this whole "game hacking" thing down and read the tutorials i&#39;ll mod it :D

Elixir
07-25-2004, 06:38 AM
This works fine with Damnation, using Winamp 5.03a

This is what I&#39;m using - all commands work apart from /init and /ad, this is because you&#39;re doing /ad and the .dll isn&#39;t recognizing the command, it&#39;s going directly to Battle.net, and it&#39;s not a valid command.

If there was a hotkey for advertizing, which there should be, then it&#39;d work. I suggest... scroll lock? Anyway, it works great. None of my bots that I load(and heh, I load a fucking lot) have winamp commands. This is great since I&#39;m usually on broodwar half of the time.

I don&#39;t think /ad and /init will ever work, not until Pal gets this updated with some hotkeys for /ad and /init, instead of having to type them.

Palomino
07-27-2004, 03:33 AM
I&#39;ve tested this with WinAmp 5.02, as 5.03 seems to crash whenever I try to play *.wma files.

@jangpro5: Yes, that was a small feature which was in the Damnation DLL sample which I included for the hell of it.

As soon as indy releases his &#39;inhale vm&#39;, I&#39;ll add in the support for commands, playlist display and customizable hotkeys, and hopefully little to no bugs, plus source. I&#39;ll probably release an updated plugin with support for the commands and hotkeys in a day or two if enough people ask for it.

Elixir
07-27-2004, 01:49 PM
I'd definitely be requesting it. I've never seen, on the winamp site or google, a plugin for Starcraft which advertizes what you're currently playing. Sure, there's bots that can do it, but that's not in-game control now is it?

If you could, instead of a full release, possibly just a small update to get the advert working. I guess for your next release, you could try a 'Random' mp3, where a random mp3 is selected and plays, etc.

I'm mostly looking foward to the advertizing though.

Gantznaught
07-27-2004, 09:11 PM
they should clarify the compatiblities and incompatibilities this plugin has. I cant manage it to work, dont know wat winamp version it requieres but its not running with mine.

Palomino
07-29-2004, 05:23 AM
New version, nigs. I hope the 3 people who are remotely interested in this shit appreciate it. Fuck.
http://www.filespace.org/deviation/scamp-1.1.zip

rum
07-29-2004, 09:09 AM
gj palomino :1337:

el-camino-ss
07-29-2004, 09:10 AM
maybe this guy aint a "miss"

Gantznaught
07-29-2004, 01:25 PM
hmm, yah its definetly alot better now. Finally works with my winamp version.

SamCassell
07-29-2004, 02:42 PM
Thanks Palomino. This nig appreciates it.

XBANE39
07-29-2004, 03:37 PM
nice job dude

Elixir
07-30-2004, 11:11 AM
Awesome. I know it's not popular right now, but things aren't always as popular as you want them to be. Don't worry that you're not getting many replies, there's NO other starcraft plugins out there. I've looked.

No doubt, it'll become very popular. Put me in the credits as a tester? :D

whodiszbee
07-31-2004, 02:32 PM
yay ^^ v

nickolay
07-31-2004, 02:42 PM
Posting disabled for three days for spamming.

Elixir
08-03-2004, 12:35 PM
I have this working with version 2.92 of winamp now. ;)

I'll tell you how pal, contact me on aim: teh Elixir