PDA

View Full Version : SC IP BAN!



NamelessOne666
01-11-2009, 05:17 PM
I was using a key changer to test CD-keys through SC, and my IP got banned after testing a few keys on all gateways. Now every time i try to log in to a server it tries to connect but then goes back to the gateway list, is there anything I can do to lift this IP ban??

Aiur
01-11-2009, 05:51 PM
Unfortunately, no. An IP ban for key testing will most likely last for 2 weeks. Perhaps it wasn't the best idea to try the CD-keys on ALL of the servers.

beastlike
01-12-2009, 02:39 AM
get your isp to change your ip if its not dynamic. Next time u wanna test serials use sockscap or similar on sc and connect through a tor proxy or another socks4. If that doesn't work just simply edit ur host file changing starcrafts ip to your proxies.

01-12-2009, 03:42 AM
Change your IP address

How do I change my IP address? (http://www.computerhope.com/issues/ch000784.htm)

el-camino-ss
01-12-2009, 04:50 AM
Change your IP address

How do I change my IP address? (http://www.computerhope.com/issues/ch000784.htm)

Not everyones on dialup

han_han
01-12-2009, 10:15 AM
No one is on dialup

The only person I know of who uses dialup is Gorgy.

NamelessOne666
01-12-2009, 12:35 PM
get your isp to change your ip if its not dynamic. Next time u wanna test serials use sockscap or similar on sc and connect through a tor proxy or another socks4. If that doesn't work just simply edit ur host file changing starcrafts ip to your proxies.

I disconected my internet connection for over 8 hours but that didn't change my IP. I dont want to contact my ISP for a change, so is there any other way?

And how do I change SC's IP to a proxy's IP, can you please explain further? I didn't know you could use proxies for SC. Sorry I'm new at this.

Zhuinden
01-12-2009, 01:18 PM
The only guy I know who has a dial-up as a "connection" is Tikels.

Abrupt
01-13-2009, 01:02 PM
to test keys, id recommend Opal.
find it on bnetdev.net

You will need proxies, ether socks4 or 5. I guess you can try google.
Good luck.

01-14-2009, 12:32 AM
Then tyr this if you have Broad Band

What Is My IP Address? - How do I change my IP address? (http://whatismyipaddress.com/staticpages/index.php/how-do-I-change-my-ip-address)