PDA

View Full Version : [Starcraft] nVector v1.00



nano351
09-03-2008, 01:46 PM
nVector v1.01
by: nano351
Teh Project (http://www.tehproject.net/)


Description:
nVector is a hack that I recently developed. What it does is draw a vector from every units origin to the destination point of their order.

Hotkeys:
F2 - Toggle the four states of nVector
State 1 - off
State 2 - on using color White
State 3 - on using the color of the Owner of the unit
State 4 - use Alliance coloring
F3 - Toggle showing vectors for all units or only the selected ones
F4 - Toggle lines over/under units

Passive Features:
-select multiple enemies (will not work with Oblivion)

Compatiblility:
This hack has been tested and worked with:
-Oblivion v3.10
-KCernal32v4
-(b-'.')b v1 beta

Screenshots:
http://www.tehproject.net/Nano351/my%20files/Screenies/SCScrnShot_080308_173338.bmp
http://www.tehproject.net/Nano351/my%20files/Screenies/SCScrnShot_080308_173719.bmp

zLoader is included in the download. zLoader was created by Zynastor.

Zynastor
09-04-2008, 01:39 AM
Looks good, perhaps you can also have a mode thats shows selected units destination for units not owned by you.

K? Pŕo?ćtiόnŹ
09-04-2008, 01:46 AM
Nice.

Mojo9o
09-04-2008, 05:34 AM
Cool idea but seems it would be crowded/

Twix
09-04-2008, 09:04 AM
nvm

gamepin126
09-04-2008, 09:22 AM
Neat.

Zhuinden
09-04-2008, 10:18 AM
This might be pretty damn useful in Mini-Game Party, hahahahah.

nano351
09-04-2008, 10:35 AM
Looks good, perhaps you can also have a mode thats shows selected units destination for units not owned by you.

Do you mean like it only draws vectors for the currently selected units?

Shimano
09-04-2008, 08:52 PM
Nice, I'm assuming you got the idea from Zmap?

K? Pŕo?ćtiόnŹ
09-04-2008, 09:38 PM
It's a pretty basic idea, I'd be surprised if he got it from anywhere.

Zynastor
09-05-2008, 01:03 AM
I think c&c3 also has something like this, but yes the idea is very basic and if I remember correctly zMap's only shows this for hero's on the minimap.


Do you mean like it only draws vectors for the currently selected units?

yes.

nano351
09-05-2008, 10:43 AM
When I came up with the idea for this I didn't get it from anything just popped in my head. I decided to write my own pixel drawing function then line drawing and then triangle drawing. From their I'd be able to draw any shape. When I made the line drawing function the idea popped in my head and I decided to do it. The only time I've every seen anything like it is in Command and Conquer Tiberean Sun.

And zynastor, I can easily make it only for the currently selected units. I'll be sure to include a toggle for that in the next version.

Perma
09-05-2008, 11:11 AM
Very neat! I'm excited to see other people tinker with more customized modifications like this (rather than another run-of-the-mill maphack). Keep up the good work nano!

Shimano
09-06-2008, 02:39 PM
That'd be cool if you drew it on the minimap too.

ZoiD
09-07-2008, 12:37 AM
I think c&c3 also has something like this, but yes the idea is very basic and if I remember correctly zMap's only shows this for hero's on the minimap.



yes.

zMap can show for any unit, it only shows for hero to stop the mesh of 100 lines all over the place. There is no limitation to it..


When I came up with the idea for this I didn't get it from anything just popped in my head. I decided to write my own pixel drawing function then line drawing and then triangle drawing. From their I'd be able to draw any shape. When I made the line drawing function the idea popped in my head and I decided to do it. The only time I've every seen anything like it is in Command and Conquer Tiberean Sun.


Nice you were able to accomplish this first for SC. Good work.

Intangir
09-07-2008, 01:12 AM
nice

hypn
09-07-2008, 02:11 AM
Very nice nano351 :)



I think c&c3 also has something like this

Red Alert 2 actually had it - if you had the Yuri's Revenge addon - it was a psychic beacon that showed lines from units targetting anything within the beacon's radius.

Sight
09-07-2008, 03:23 AM
Nope back even more, twas in RA2. ;)

SC_Modder
09-07-2008, 05:29 AM
Perhaps it'd be better off making those lines dashed, or so that other unit sprites are drawn over them, although that would require a little work. But still not that hard to do.

nano351
09-08-2008, 10:48 AM
Updated and awaiting moderator approval.

A couple small changes:
-line drawing algorithm has been improved to reduce likeliness of lag
-added another coloring mode
-added toggle for all units or just the selected ones
-added toggle for drawing over or under units

Perma
09-08-2008, 01:03 PM
Approved. Good stuff nano.