PDA

View Full Version : Starcraft With CD?



Jayboi0104
07-09-2008, 09:15 PM
hi i know about the install.exe but my cd-rom broke so it cant read the cd =/ so is there anyway ppl can pm me the file? or e-mail me it please it, that would be great thxs. [email protected]

OmegaMatrix
07-09-2008, 09:19 PM
If you already have StarCraft installed, follow the instructions I posted in your first thread (don't make another thread next time).
If you don't have StarCraft installed, then you shouldn't torrent a copy of StarCraft.

Zhuinden
07-10-2008, 03:15 AM
Install.exe is 571 MB. I certainly won't PM that to you, lol.

STiMMeD GHoZT
07-25-2008, 01:55 PM
If Starcraft is installed you could get drive maker like daemon tools and then mount an image of the starcraft cd from gamecopyworld.com .

Shin666
07-25-2008, 02:12 PM
actually i believe www.blizzard.com/account will let you download a free copy considering you can provide a valid cd-key