PDA

View Full Version : IP BAN!!!! CRAP!!!!!!!!!



iTzLKJ
04-28-2008, 06:05 PM
my friend got ip banned for using a fake cd key or something do u guys know when he will get unban?

Sight
04-28-2008, 06:06 PM
How do you get banned for using a fake cdkey? How did you get online in the first place?

IP BAN [email protected][email protected]!!#!#[email protected][email protected][email protected]!!!!!!!!!!!! NO WAIIII

iTzLKJ
04-28-2008, 06:11 PM
it was for a bot stealthbot to be exact

nano351
04-28-2008, 06:14 PM
Then he wasn't using a fake cdkey. Just botting and afaik stealthbot gets detected by warden on starcraft. I don't know how long he'll be ip banned for though. If he wants a channel bot use any other client then starcraft :P

iTzLKJ
04-28-2008, 06:19 PM
Then he wasn't using a fake cdkey. Just botting and afaik stealthbot gets detected by warden on starcraft. I don't know how long he'll be ip banned for though. If he wants a channel bot use any other client then starcraft :P
But alot of people use stealthbot and no 1 ever gets banned for it i use it myslef and he has been using it too untill 1 of his friends asked him to set up a bot and after he used that cd key he got ip baned then he went to asia and tryed it out and got ip banned agian so it has to be the cd key

nano351
04-28-2008, 06:23 PM
But alot of people use stealthbot and no 1 ever gets banned for it i use it myslef and he has been using it too untill 1 of his friends asked him to set up a bot and after he used that cd key he got ip baned then he went to asia and tryed it out and got ip banned agian so it has to be the cd key
well not sure about the ip ban but warden kicks of stealthbot after 2 minutes. Here's some more info from stealthbot.net Starcraft On Bots - StealthBot.net (http://www.stealthbot.net/board/index.php?showtopic=22395)
not sure if warden bans for bots though. Maybe after multiple offenses from that cdkey. That key might get jailed/voided.

iTzLKJ
04-28-2008, 06:33 PM
well not sure about the ip ban but warden kicks of stealthbot after 2 minutes. Here's some more info from stealthbot.net Starcraft On Bots - StealthBot.net (http://www.stealthbot.net/board/index.php?showtopic=22395)
not sure if warden bans for bots though. Maybe after multiple offenses from that cdkey. That key might get jailed/voided.
lol i talked to him and he said that his friend got the cd key from online which is a bad sign i think that key might of been jailed/voided and whats warden?

iTzLKJ
04-28-2008, 06:35 PM
oh sorry i read the thing lol but he used a d2 key not a sc key for the bot

NiGHTsC
04-28-2008, 06:45 PM
can he still logon other servers?
eg, west, asia, europe.

iTzLKJ
04-28-2008, 07:38 PM
can he still logon other servers?
eg, west, asia, europe.
after he tryed the cd key on asia no lol but he can still go on west and europe

Mr.CoolFace
04-28-2008, 10:54 PM
There is a Stealth bot in beta. It may make a come back eh?

Sinz
04-29-2008, 03:43 AM
and it may mean that your handing them your information

HARD_ON
04-29-2008, 07:14 AM
Am I missing something? Just reconnect and get a new IP assigned.

Keygen+tester?

Aiur
04-29-2008, 01:35 PM
A bot connection IP ban will last about 2 weeks. Play with him on USWest until the ban ends, or get a new IP address.

nano351
04-29-2008, 04:03 PM
and it may mean that your handing them your information
that's why you make a seperate account with new name and password so they can't get into your real account.

lol i talked to him and he said that his friend got the cd key from online which is a bad sign i think that key might of been jailed/voided and whats warden?
warden is battle.net's anti cheat system. It checks all kinds of things in different games such as starcraft (checks for bots in channels and hacks), diablo II (checks for hacks; serrious penalty if caught), Warcraft III (checks for hacks in ladder games). I'm not possitive but I'm pretty sure their isn't any warden implementation in WC2 BNET edition and Diablo.

Tensaei
04-30-2008, 05:23 AM
Trying to get onto Battle.net with a bad cd-key gets your IP-banned for a while. Blizzard does this as a safety measure, so it's harder to brute a cd-key.

He'll probably be unbanned in two weeks.

iTzLKJ
04-30-2008, 08:06 PM
A bot connection IP ban will last about 2 weeks. Play with him on USWest until the ban ends, or get a new IP address.
how do u get a new ip adress?

TheReaper89
04-30-2008, 09:22 PM
Just Change Ur Ip Like i do. Heres a Link:


<a href='http://www.astahost.com/info.php/how-change-ip-address_t15826.html'>How To Change Your Ip Address. - In Less Than one Minute, Change Your Ip!</a>


If link Didnt Work Go To www..astahost.com/info.php/How-Change-ip-address_t15826.html

Hopw i Helped

OMG the search button works.


1. Get to a command prompt. (START, run, cmd).
Start Menu Run Box
2. Type "ipconfig /release" (without the quotes, on the command line by itself).
3. Type "ipconfig /renew" (without the quotes, on the command line by itself).

Windows (second option) - Computer connected directly to the modem

1. Get to a command prompt. (START, run, cmd).
2. Type "ipconfig /release" (without the quotes).
3. Shut down computer.
4. Turn off computer.
5. Turn off all ethernet hubs/switches.
6. Turn off cable/DSL modem.
7. Leave off overnight.
8. Turn everything back on.

Network with Router

1. Log into the router's admin console. (Often http://192.168.1.1/)
2. Release the IP address. (Method varies by router manufacturer)
3. Turn off router, ethernet hubs/switches, and the cable/DSL modem.
4. Leave off overnight.
5. Turn everything back on.

If you are using a cable/DSL modem and a router, you may wish to connect your computer directly to the cable/DSL modem. Please note that this could significantly impact your system security. This allows your ISP's DHCP to issue you a new (hopefully changed) IP address based of the (hardware) MAC address of your computer's ethernet card.

If all the above has not worked to change your IP address and you have a router, check and see if there is a "Clone MAC Address" option. Using it should change your IP address, however, you'll only be able to do it once (in most cases).

These will not work in all cases. If all else fails contact your internet service provider (ISP) and ask them if they are able to change your IP address or how long your connection needs to be off for your IP address to change.

If you trying to change your IP address because you are just trying to access web based forums you may wish to attempt to configure your internet browser to use a proxy server.
FAQ: What is a proxy server?
FAQ: How do I use a proxy server?

If this does not answer your question, please visit the change IP address forum.

We've heard about IP Changer programs, but have not seen any that work in a reliable manner. If you have seen an IP address changer program that works, please let us know.

OMG google works.

Wow these simple things still work.

jacksont09
06-16-2008, 10:54 PM
If all the above has not worked to change your IP address and you have a router, check and see if there is a "Clone MAC Address" option. Using it should change your IP address, however, you'll only be able to do it once (in most cases).

How do you do this exactly? I have a linksys router and it gives me the option.
But I don't know what to type in to change it.
Help!

Poon
06-17-2008, 11:18 AM
Necro.

Owyn
06-18-2008, 04:52 AM
tell him to change his ip