PDA

View Full Version : Im Lagging in Starcraft now



run3500
01-13-2008, 09:18 AM
When i got hi speed internet , i played starcraft and i always get dropped\lagged. Is there a way to fix that? I can host games but i always the lagger >.>

Ideal Maxima
01-13-2008, 09:59 AM
Open the ports in your Modem/Router/Gateway.

run3500
01-13-2008, 11:09 AM
uh , can u explain a bit more ?
im not understanding this =\

Ideal Maxima
01-13-2008, 12:03 PM
http://www.bwhacks.com/forums/help-technical/4810-common-router-ports.html#post94548

run3500
01-13-2008, 01:26 PM
Im not on router yet , i have to install that. but still i dont know how to open ports

707
01-13-2008, 01:28 PM
PortForward.com - Free Help Setting up Your Router or Firewall (http://www.portforward.com)

This should help you.

run3500
01-13-2008, 01:45 PM
Does PortForward works with no router

00790
01-13-2008, 07:42 PM
no it doesn't. maybe your isp blocked certain ports, or maybe your firewall did.

run3500
01-13-2008, 08:14 PM
I dont know why i lag when i play starcraft multiplayer . My firewall is off when i play sc.

00790
01-14-2008, 09:50 AM
your using dial up. thats why?

Ideal Maxima
01-14-2008, 11:33 AM
Starcraft was meant for 56k.

run3500
02-01-2008, 04:51 PM
i use dsl and no router and i turn off my firewall and i still lag in games with loads of players

463728190
02-09-2008, 10:21 AM
turn off your firewall and see if that works

Aiur
02-09-2008, 10:29 AM
turn off your firewall and see if that works
Did you not see his last post?

i use dsl and no router and i turn off my firewall and i still lag in games with loads of players