PDA

View Full Version : [StarCraft] Host Hack v1.3



707
08-21-2007, 02:16 AM
Host Hack v1.3
By: 707
For: Starcraft 1.15.1
www.bwhacks.com (http://www.bwhacks.com)

v1.3
- Converted hack to patch 1.15.1
v1.2
- Fixed a bug that caused crashing
v1.1
- Removed hotkey and fixed a few things. This will automatically make you host after injection.
No more scrolling =D

Features:
Host Hack

Toggle:
Automatically enabled after injection.

Shouts:
p00onu - Special thanks to p00 for teaching me everything I know about ASM and game hacking.
SCM - Loader
LCS
DSG
TheTempest

CarrotEat
08-21-2007, 03:33 AM
Thanks for converting hack

wcdcx1
08-21-2007, 04:45 AM
first good hack since the latest patch...yay~! :D

Chaoschild91
08-21-2007, 05:53 AM
first good hack since the latest patch...yay~! :D

hehe if only you knew.

gw sadly I already have a host hack =P

Otaku
08-21-2007, 02:51 PM
no more telling me I left the game when I didn't, ok? ;p <3

DalmorthZer3
08-21-2007, 04:43 PM
Host hack host hack host hack host hack host hack.

Super
08-21-2007, 04:45 PM
OMG GUYZ GUESS WHAT? TODAY ME 707 AND DEGAUSSER WERE PLAYING AND DEGUASSER KICKED 707 OUT OF THE ROOM WITH HIS OWN HACK!!ONE!ONE1

lawlawlawl

Anyway, I love this hack. Keep up the good work Mr. 707

A.l.i.e.n
08-21-2007, 05:59 PM
Nice hack 707

707
08-21-2007, 06:13 PM
Thanks guys, I'm glad you like it.

Bonum83
08-21-2007, 06:16 PM
ty

(O.O)⌐
08-21-2007, 06:22 PM
Thx a lot i love it ^.^ Nice work

<3 to you 707

xD :clap:
Don't stay up too late :ranger:

DalmorthZer3
08-22-2007, 01:03 PM
Hey...this is weird....what happened to the red bars....they're DISAPPEARING BEFORE MY EYES!

run3500
08-22-2007, 01:50 PM
This Works.. But When use , It actually drops =\ . I used this and the person i banned came back lol

crazyman55
08-23-2007, 02:41 PM
Whow! As Much As I Like This Hack I Dislike It Aswell

- Allows Rejoining
- No Switch Players 2 Teams
- Open Slots/Non Working
- Closing Slots/Non Working

The Following are Bugs that Keep me From My Dislike Side Out of Reach

Try It Sometimes Switching/Not Rejoining Works. The Rest Never Work

:closed_2:

flavigruia
08-26-2007, 06:52 AM
Good Job!

This works, and worth to get it! I recommand it specially!:stare:

cowboyskiller31
08-28-2007, 09:45 AM
How do you use the host hack? i mean whats the like hotkey or whatevr to use it?

707
08-30-2007, 12:28 PM
There isn't a hotkey, You have host abilities automatically after injection.

Mikey091
08-30-2007, 12:31 PM
OMG GUYZ GUESS WHAT? TODAY ME 707 AND DEGAUSSER WERE PLAYING AND DEGUASSER KICKED 707 OUT OF THE ROOM WITH HIS OWN HACK!!ONE!ONE1

lawlawlawl

Anyway, I love this hack. Keep up the good work Mr. 707


lmfao

Jailout2000
09-18-2007, 03:44 AM
Hey 707, can you try to fix this problem (screen shot is attached with this post)...

As you can probably see, there's 3 people in the game with the same name, 2 people are spoofing (me and some other anonymous guy), the first one is the actual host.

The 1st one is the host, the 2nd one is some guy spoofing, and the 3rd is me.

Edit: I am using RTOH v5.18.3 with Antarctic v2.0.0, Zerg Mineral Hack v1.0.5, QUnit v2.1 (which came with RTOH), and then 707HostHack, all bundled into one config.ini to load in one loader all at the same time, and actually i like how it all works, anyway...

It appears as what you did is you made it check for names, and if the name was the host's name, color it red.

Just thought i'd show you this.
-Jailout2000

707
09-18-2007, 08:38 AM
what you did is you made it check for names, and if the name was the host's name, color it red.The host identification isn't a part of my hack, The problem you are having has to do with RTOH.

ulliklliwi
09-18-2007, 02:42 PM
@Jailout2000
why you using this hack? if your using RTOH, RTOH has host hack.

Jailout2000
10-01-2007, 09:30 PM
'cause i was using RTOH v5.18.3...

And sorry 707, i thought it was part of your hack, not RTOH...

Moderators/Admins feel free to move the post.

(and nice cop-vid in ur sig, ulliklliwi... lmfao!)

ViperSRT3g
10-01-2007, 10:50 PM
The hack is simply doing what it was suppose to do... Color the host's name in red. You were spoofing to the host's name, so it colored your name red too. :/ There is no bug.

gamepin126
10-01-2007, 11:04 PM
The hack is simply doing what it was suppose to do... Color the host's name in red. You were spoofing to the host's name, so it colored your name red too. :/ There is no bug.

It's so easy to fix it though...

ViperSRT3g
10-01-2007, 11:06 PM
How so?

gamepin126
10-01-2007, 11:09 PM
Comparing your name and the host name...

ViperSRT3g
10-01-2007, 11:11 PM
You mean testing if your real name is actually in that game?
Then comparing the two after that?

gamepin126
10-01-2007, 11:14 PM
if ownName = hostName then
ownName = 0x05 & ownName //colors grey
endif

And if you're completely incapable of storing each string and appropriately coloring the right one, just find out what your slot is and color the ones that aren't in your slot.

ViperSRT3g
10-01-2007, 11:21 PM
XD crap lol. ok yeah that's quick and efficient.

muadem
12-27-2007, 01:55 AM
Log on battle.net
klick load (hosthackv1.3)

Successfully injected 1 Dll(s)
>>> now . go on Starcraft
but error :

Starcraft has encounterred a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost
tell me Why .. and how surmount???

707
12-27-2007, 02:16 AM
Are you sure you're injecting the hack after you login to bnet?

p00onu
12-27-2007, 12:17 PM
Moved to Official Downloads.

edohack
12-29-2007, 02:02 AM
this is good