PDA

View Full Version : Question on EUB Winbot



~SwordsPlay~
10-26-2006, 02:53 PM
Aight, Got the EUB winbot cuz i want 1337 wins... and its not working. Every time I try to connect... I get this:

http://img.photobucket.com/albums/v166/Diath/EUB.jpg

what do I do..? ..I went through the readme... and... iono wtf I did wrong... help..? o.O

Vaporized
10-26-2006, 03:06 PM
yesh get 1337 wins on your own.. this is a sign from a higher calling
and its telling you to win the old way


nub.

gamepin126
10-26-2006, 03:09 PM
What an ugly little program.

SC_Modder
10-26-2006, 03:40 PM
Lol gamepin, you have no idea what you are talking about.

Anyway, all the bots nowadays can't connect to battle.net because of a small change to the protocol. You'll have to for the bot to be updated.

gamepin126
10-26-2006, 03:41 PM
I don't like the GUI, hence it being ugly.

putis
10-26-2006, 03:44 PM
Lol gamepin, you have no idea what you are talking about.

Anyway, all the bots nowadays can't connect to battle.net because of a small change to the protocol. You'll have to for the bot to be updated.

Ya, the way version checks are made was changed.

SC_Modder
10-26-2006, 03:58 PM
I don't like the GUI, hence it being ugly.

That particular screen shot was only of a small part of the program.

gamepin126
10-26-2006, 03:59 PM
That particular screen shot was only of a small part of the program.

An ugly one! Jeez, SCM, stop making such a big deal out of this.

~SwordsPlay~
10-26-2006, 04:02 PM
Lol gamepin, you have no idea what you are talking about.

Anyway, all the bots nowadays can't connect to battle.net because of a small change to the protocol. You'll have to for the bot to be updated.Ya, the way version checks are made was changed.
That sucks... I was told by a few people that EUB "seems to work for 1.14 patch"

I even went to the download site and they said it worked for 1.14...

yesh get 1337 wins on your own.. this is a sign from a higher calling

and its telling you to win the old way





nub.

Nobody is leet enough to get 1337 wins without a loss...

disco
10-27-2006, 09:44 AM
Did you read this (http://eub.proboards36.com/index.cgi?board=EUBsetup&action=display&thread=1112196679) page and follow what it says?

test-acc
10-27-2006, 10:08 AM
Ok, you just need to manually update it.

Download this : http://www.myst.darkblizz.com/Files/BNCSutil.dll

And replace it with the one you have in your EUB folder. It will now work.

This has been a problem with every bot recently(even Stealth) due to some BNLS update or something, but this is how to get bots back on bnet.

Ideal Maxima
10-27-2006, 11:59 AM
test, you are teh 1337 uber man. Nobody's been able to fix the bot problem. It was so ****in annoying, i had to try like 30 times before I got my Stealthbot to work. Too bad I don't play starcraft anymore. ><