PDA

View Full Version : [Release] SCLoad



Zephyrix
08-13-2006, 01:18 AM
DLL Loader for starcraft, created by xXZyZXx.

Instructions:
1.Unrar the files to any folder.
2.Modify Inject.ini - add as many lines as you want, for as many dll's as
you wish to load in this format: $DLL: yourdll.dll
3.Run SCLoad.exe either when starcraft is running or just run it - it will
automatically start Starcraft and inject the desired dlls.

Features:
Automatically finds starcraft directory and runs starcraft (if sc isnt already running).
Able to inject infinite dlls.
18.5 kb, big fat C++ application =\
UPDATE: Now closes the console window if all the dlls injected successfully, otherwise, it stays open and gives a message.
UPDATE 2: You can now put just the dll name without extension OR put the extension.

Example format of Inject.ini


$DLL: hax1.dll
$DLL: hax2.dll
$DLL: hax3
...

OR

$DLL: hax1.dll$DLL: hax2.dll...$DLL: hax3




NOTE: This only works on NT based systems (Win2k, WinXP, etc) and not Windows 9x.
Also note: You must have administrator rights or this won't work.

Credits - LanceVorgin, for part of the injection code.
Rep me if you like it ( I know you do ) :woot:

gamepin126
08-13-2006, 02:16 AM
Must be some noob right of passage or something: Create a DLL loader.

gj

darkgod08
08-13-2006, 08:26 AM
nice!

phiquach
08-13-2006, 02:23 PM
http://i38.photobucket.com/albums/e104/phipquach/untitled.jpg

no go...

SC_Modder
08-13-2006, 02:25 PM
LOL, are you serious? A console app?

And zyz was trying to tell me over aim his was better than mine, hahahaha.

Pwnd
08-13-2006, 02:46 PM
Making it a console app doesn't make it worse :\

It does the job, done. :P

Phi, did you edit the ini he told you to edit? ;|
Your desktop reflects that of an ultimate leech.

phiquach
08-13-2006, 03:09 PM
uh yeah i did edit it that is why it is trying to load the kcmultihack, you can say i leech all you want i don't care. you act like i'm the only one who does it.

Pwnd
08-13-2006, 03:22 PM
No, you just happened to asked an easilly fixed question.



$DLL: yourdll.dll
You sure you did that right? Replacing 'yourdll.dll' with 'KcMultiHack.dll'?

L_o_N_e_R
08-13-2006, 03:33 PM
i dont wanna look like a noob but

the warden wont detect this right?

Zephyrix
08-13-2006, 04:20 PM
@phi: As I stated in my post, you must have administrator priviliges.

phiquach
08-14-2006, 12:55 AM
i do have admin privileges.

hellboy[bb]
08-14-2006, 01:08 AM
why does people start makeing weird things:) now we must keep rename all these hacks but it still seems to be not working for me cuz rename a file doesn't make it work? so?

Pwnd
08-14-2006, 10:08 AM
;301104']why does people start makeing weird things:) now we must keep rename all these hacks but it still seems to be not working for me cuz rename a file doesn't make it work? so?
What in the **** are you talking about?

Since when does "why does people start making weird things" resemble that of an actual sentence?

And when did we say you had to rename any 'hack'.

Dyndrilliac
08-15-2006, 07:31 AM
What I want to know is why noone has learned that the end-user is incapable of following instructions. Load all *.dll's in the same folder as the loader automatically, noobs.

StarCrap
08-15-2006, 08:01 AM
Yup. It seems that if your application involves editing any configuration file at all, people will have trouble figuring out how to work it. Although I don't see what's so difficult about this particular one, its just a reaccuring trend.

Graphical user interfaces for the win. ;-)

gamepin126
08-15-2006, 08:03 AM
Yup. It seems that if your application involves editing any configuration file at all, people will have trouble figuring out how to work it. Although I don't see what's so difficult about this particular one, its just a reaccuring trend.

Graphical user interfaces for the win. ;-)

People even fail when presented wit GUI's. If your program has no GUI, loads everything automatically and kills after loading, you'll be a hero among the idiots.

Cryingsoul15
08-15-2006, 11:09 AM
Why not just use the "fake iNHALE" trick, and load it that way? :stare:

¤Desroyer117¤
09-25-2006, 04:07 PM
Perfectly made man right on:woot:
+Rep

Training-Name
09-25-2006, 04:41 PM
One.

Your reps are worthless unless you have 50+ posts.

Two. Don't bring back old threads cumbucket.

Loser777
09-25-2006, 06:12 PM
One.

Your reps are worthless unless you have 50+ posts.

Two. Don't bring back old threads cumbucket.
50+ posts or rep points?

XGhozt
09-26-2006, 03:21 PM
if posts = -50
Rep = 0
else posts = 50+ : rep = 1
end if

--
omg look i programered

SC_Modder
09-26-2006, 05:09 PM
Let's interpret xghozt's "programming" :
--------------
If you have negative 50 posts, then you give 0 reputation.

Else, you give 1. No matter what.
--------------
That is why you leach, not create, hacks.

The_Jelly
09-27-2006, 01:59 PM
I think its if you have 50+ posts then your ability to rep is 1 or else its 0 since it should show up as grey on the user cp.

XGhozt
09-27-2006, 03:37 PM
dont mess with the ghoztgramming now

Pwnd
09-29-2006, 01:37 PM
dont mess with the ghoztgramming now


boolean nub = false;

switch (BWHUser) {
case BWHUser.equalsIgnoreCase("xghozt"):
nub = true;
}
System.out.println("Is this user a nub? " + (nub ? "Yes!" : "Hmm, no."));

Zephyrix
09-29-2006, 10:30 PM
Let's interpret xghozt's "programming" :
--------------
If you have negative 50 posts, then you give 0 reputation.

Else, you give 1. No matter what.
--------------
That is why you leach, not create, hacks.

Wrong.. :-p



if posts = -50 ; What this does is sets posts to -50 and Rep will always be 0
Rep = 0
else posts = 50+ : rep = 1 ;this is never ever executed
end if ;that is, of course, if you are looking at it from a C point of view. :woot:

SC_Modder
09-30-2006, 10:11 AM
Faggot. :/

Ampharos
02-09-2007, 09:50 PM
OMG WHY DOES THE THING OPEN UP WITH SCXTRA OR SCM DRAFT ITS A .SCX FILE -.- help...

SC_Modder
02-09-2007, 09:57 PM
Lol, this loader is ancient...

LCS
02-09-2007, 09:58 PM
OMG WHY DOES THE THING OPEN UP WITH SCXTRA OR SCM DRAFT ITS A .SCX FILE -.- help...
When you save the file remove the .scx so it's just .rar and not .rar.scx.

Ctark
02-10-2007, 05:26 PM
if you have trouble using this use this one...
http://www.bwhacks.com/forums/showthread.php?t=20534

simplifying things for noob since, 5 min ago.

BigAssBurito
02-15-2007, 12:59 PM
Nice work man

xThexKingx
04-01-2007, 02:30 PM
Good job Divinenoodle