PDA

View Full Version : 1.14 Spoofer by LCS!



LCS
08-01-2006, 08:19 PM
You can still make .exes just with different methods. :peek:

1.14 Spoofer by LCS!
-----------------------
LCSBSSRHXXX
http://www.bwhacks.com
-----------------------

Ok everyone, this new patch has Warden in it so I had to completely
rewrite this rather then just converting it like usual. This works
a little different then it used to so read the rest of this readme
if you can't figure it out on your own.

*NOTE - DO NOT DISTRIBUTE OR HOST WITH OUT PERMISSION,
IF YOU WOULD LIKE TO HOST THIS FILE CONTACT
ME (LCSBSSRHXXX) AT WWW.BWHACKS.COM



To use:
1. Put "1.14 Spoofer by LCS!.exe" and "BWPath.cfg" into the same folder.

2. Open BWPath.cfg and make sure the file path for BW is correct,
if it is not the correct path change it so it is correct and save the file.

3. Run "1.14 Spoofer by LCS!.exe"

4. Click "Launch Brood War".

5. BW will load, if it is not loaded by the "Launch Brood War" button
then the hack will not work.

6. Log onto Battle.Net

7. Minimize Brood War type in the desired name in the "Spoof Name" text box.

8. Hit Spoof It! or press F12

9. The program will gather your "Real Name" (The last name that was stored in the buffer)
when you join a game hit "Temp Ban Protect" or F11.

Download here (Attached):

gamepin126
08-01-2006, 08:20 PM
Why don't you add an editbox where you can put a path. Then make it write a registry key with the full path so you don't need any cfg files.

Otaku
08-01-2006, 08:22 PM
:frown: wish my sc worked...woulda helped you test.

LCS
08-01-2006, 08:23 PM
I aldread wrote the .cfg in arleady and that's nice and simple... (I added it in a few minutes last night because one of my testers was having a problem because I had it set to use "C:\Program Files\Starcraft\starcraft.exe")

LCS
08-01-2006, 08:25 PM
:frown: wish my sc worked...woulda helped you test.Psh, it's fine I ended up going on my brother's computer, installed SC, installed BW, then updated all the patches, then tested...

PoT
08-01-2006, 08:25 PM
whats this for exactly? =/

LCS
08-01-2006, 08:27 PM
whats this for exactly? =/
It is a name spoofer for BW, it changes your name to anything you want on Battle.net.

Saberking
08-01-2006, 08:31 PM
Tried it already, and it works, GJ

PoT
08-01-2006, 08:38 PM
oh thats cool lol =] i seen lots of that on websites =P goodjob! but i got a question about the game chat spammer .. i posted it on the other one but no one will help think you can help?

the macro spams work but when i type down a single sentence such as "Replays Saved by PoT with Penguin Plug 1.0.5.1" and when i hit insert it closes the game chat spammer and has a runtime error on it.. do you know anything about that? i want to spam like i have penguin plug on but it doesnt want to do it =[

LCS
08-01-2006, 09:11 PM
PoT, please stay on topic to the thread, the spammer question is completely irrelevant, just wait and you will get an answer, there is no need to clutter up other treads with off topic questions.

baby-joe
08-02-2006, 12:47 AM
i had download it , but i can't launch it i do not know what is the problem, so some one can help set up it

thx

phiquach
08-02-2006, 12:55 AM
its really not that hard, you just load it with the button it has on the program, log onto bnet, come out and put it the name, execute

baby-joe
08-02-2006, 01:15 AM
SORRY i still cant set up it, whats your mean by "put it the name"??

FlamingAsterix
08-02-2006, 02:44 AM
he means, enter your desired name into the box and hit "Spoof It!"
this will spoof your name for the next game played. whenyou enter the game push F11 to get rid of any tempory ban possibilities and then you have yourself a spoofed name for one game. to respoof the same name, press f12 or minimize sc and click "Spoof It!" again.

xsouldeath
08-02-2006, 04:49 AM
didnt work for me since the launch broodwar thing doesnt work for me... i havent found a convienient no cd crack for 1.14 yet
so ive been using
http://www.bwprogrammers.com/files/ashur/bwl3008.zip
BwLauncher
in other words:
I CANT LAUNCH BROOD WARS FROM your program

Sinz
08-02-2006, 04:51 AM
just set the launch path to you bwloader
that should work

cool_mosquito
08-02-2006, 09:02 AM
Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

Pharnax
08-02-2006, 09:26 AM
Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
You have to download the file first. Get it here: http://www.windowshelp.easy.com/downloads/MSCOMCTL.OCX (www.gaydemon.com)

minimum_ownage
08-02-2006, 01:29 PM
It's fun to change your name to "Open", as in an open slot, even though the open they see is actually a person. A classic SC trick.

gamepin126
08-02-2006, 01:55 PM
Computer>Open

minimum_ownage
08-02-2006, 02:00 PM
I salute you, gamepin126

Saberking
08-02-2006, 02:01 PM
*NOTE - DO NOT DISTRIBUTE OR HOST WITH OUT PERMISSION,
IF YOU WOULD LIKE TO HOST THIS FILE CONTACT
ME (LCSBSSRHXXX) AT WWW.BWHACKS.COM (http://www.BWHACKS.COM)


www.bwfiles.com has your hack there, just to let you know.

FlamingAsterix
08-02-2006, 02:16 PM
That's ****ing theft! BWFiles has no right to host the files of anyone without permission. That pisses me right off. Justice MUST BE DONE! If they indeed do not have permission, then bwfiles should not be around anymore. Sure people know about it but the host is just a gay-assed theif for that. The files belong to their creators, and the creators gave BWHACKS priority and permission. Also, all of KC's hacks have been added onto that site aswell as the BW Spammer. I am pissed.

And omg they even stole SCM's LOADER and placed it under their utility files.

minimum_ownage
08-02-2006, 02:53 PM
I bet bwfiles doesn't even have tech support for those, which is good because the noobs using the stuff would not know how to set it up.

I just saw the site they have, it's ****ty.

K? Pŕo?ćtiόnŹ
08-02-2006, 04:02 PM
That's ****ing theft! BWFiles has no right to host the files of anyone without permission. That pisses me right off. Justice MUST BE DONE! If they indeed do not have permission, then bwfiles should not be around anymore. Sure people know about it but the host is just a gay-assed theif for that. The files belong to their creators, and the creators gave BWHACKS priority and permission. Also, all of KC's hacks have been added onto that site aswell as the BW Spammer. I am pissed.

And omg they even stole SCM's LOADER and placed it under their utility files.

Posts merged. Don't double post please. ~ xoxo DiscoYes, it used to be ********** and XGhozt, but now its BWFiles (or whatever it is) and ********** (I think they still do it, never looked over there for like 6 months). But yah, theres not much you can do about it =-\.

minimum_ownage
08-02-2006, 06:16 PM
You could send a **** **** ton of requests to the server and crash it...

Roennev
08-02-2006, 07:05 PM
What exactly is the Spoofer for ?

VietnamSoldier1
08-02-2006, 07:21 PM
Spoofer works pretty good thnxs

Bilago
08-02-2006, 08:29 PM
Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

now if you prefer you can go to gaydemons.com (lol) but here is the real way, thanks to Majorgeeks.com:


Component MSCOMCTL.OCX or one of its dependencies not currently registered ...

Sometime certain Microsoft Libraries can become unregistered when installing and uninstalling a lot of software. One very common problem is the MSCOMCTL.OCX.

To correct the error, first search your drive for MSCOMCTL.OCX to see if you have it. If not you can download it from http://www.majorgeeks.com/files/mscomctl.zip

The file should be placed in your C:\WINDOWS\SYSTEM directory. Or, if you are C:\WINDOWS\SYSTEM32 if you are using WinXP.

Once it is there click START--> RUN and type "REGSVR32 MSCOMCTL.OCX" (No quotes) in the box.

That should fix the problem.

and i tried to change the Starcraft location to load.exe so it will also load KC's hacks too but the loader requires starcraft to be open first... Trying to figure out a way to fix that. get back to you guys soon.

LCS
08-02-2006, 08:37 PM
The reason why it doesn't work like it did back in the day is because Blizz ****ed around with security and getting the process handle is a bitch now if you use OpenProcess, so I rewrote the entire program using CreateProcess, I'll try to find another work around for it later, but this will do for now.

XGhozt
08-02-2006, 08:47 PM
Good job LCS! Too bad I didnt get credit for testing it ;-\

minimum_ownage
08-02-2006, 09:07 PM
I just tried it, and it was hilarious. Thank you, LCS, for there will be many pranks to come with this.

FlamingAsterix
08-02-2006, 09:18 PM
I know eh minimum? Spoofing is useful for an almost limitless amount of functions. I was so pissed when the old spoofers that i had stoppped working.

gamepin126
08-02-2006, 09:20 PM
I know eh minimum? Spoofing is useful for an almost limitless amount of functions. I was so pissed when the old spoofers that i had stoppped working.

You quit your job because of a spoofer?

FlamingAsterix
08-02-2006, 09:32 PM
ROFL, forgive me for not being clear, I was so angry when my old spoofers stopped working because of the new patch. :P lol

minimum_ownage
08-02-2006, 09:52 PM
That's an interesting misunderstanding GP. It made me giggle.

LCS
08-02-2006, 09:58 PM
Yes, it made me rofl.

Sinz
08-03-2006, 05:02 AM
really stupid question cant you make it open sc then wait a certain amount of time then inject the "hacks"

Cryingsoul15
08-03-2006, 09:06 AM
really stupid question cant you make it open sc then wait a certain amount of time then inject the "hacks"

No such thing as a "stupid question", only stupid people.

P.S. Your sig makes it hard to read. :stare:

gg88
08-03-2006, 12:50 PM
hey i love this spoofer it just rules, even tho it still doesnt work for me, cuz when i click in launch brood war it wont launch, i think it has to do with the path, if it does, wich one should i use? or what should I type in the path, how do i kno wer the path I have to use is?

HELP ME OUT PLZ

minimum_ownage
08-03-2006, 12:52 PM
When you were setting up SC, where did you save it to?

darkgod08
08-03-2006, 01:47 PM
um....i know this is kinda dumb...but what does spoofing do (what is it?)
don't give me som dumb remark like "NOOB" or idiot or w/e...i just want a straight out answer...

Grombolar
08-03-2006, 01:58 PM
...but what does spoofing do (what is it?)
If you've ever used mIRC; It's like nick changing (kind of). With a spoofer your Bnet username shows normal on channels but changed (to whichever you wrote under Spoof Name) to the username/account name in game lobbies & ingame.

5465


Thank you very much LCS for (re-)creating the spoofer!

LCS
08-03-2006, 04:34 PM
really stupid question cant you make it open sc then wait a certain amount of time then inject the "hacks"The reason why my program works the way it is, is beacuse blizzard made OpenProcess a bitch to use so I used CreateProcess to get the window handle. I'm still working on other methods though.


hey i love this spoofer it just rules, even tho it still doesnt work for me, cuz when i click in launch brood war it wont launch, i think it has to do with the path, if it does, wich one should i use? or what should I type in the path, how do i kno wer the path I have to use is?

HELP ME OUT PLZFind the path to where you have Star Craft installed to, copy the path to the .exe and save the .cfg file...


If you've ever used mIRC; It's like nick changing (kind of). With a spoofer your Bnet username shows normal on channels but changed (to whichever you wrote under Spoof Name) to the username/account name in game lobbies & ingame.

5465


Thank you very much LCS for (re-)creating the spoofer!No problem, I'm going to be working on a better more classic way so there might be an update coming up soon! ;)

53956
08-03-2006, 10:53 PM
good

Lucky.strikE
08-04-2006, 02:00 AM
Before 1.14 Playng with Spoofer ID's were resulted Disconnect-

what happens now ?

FlamingAsterix
08-04-2006, 01:07 PM
So far, I have only used this spoofer for ums games, but it has always wokred just fine. When I play a ums game, the result i get is a draw, which is what you would get without the spoofer.

gamepin126
08-04-2006, 02:28 PM
So far, I have only used this spoofer for ums games, but it has always wokred just fine. When I play a ums game, the result i get is a draw, which is what you would get without the spoofer.

You get nothing on your record if you play UMS games. Go lose a melee game, then play 1000 ums games. You'll still have a loss as your as game.

Sharpestx
08-06-2006, 05:41 AM
can i know how to use the name spoofer and btw wad is it use for is it to give other your false name?

gamepin126
08-06-2006, 05:57 AM
can i know how to use the name spoofer and btw wad is it use for is it to give other your false name?

Go learn to type in coherent English, then I'll answer you.

DarKarVenGer
08-06-2006, 08:31 AM
Wow Gj mang :D nice :D thx a lot keep it up .

Reaper888
08-11-2006, 07:02 PM
well... GJ...

burnleyfan
08-16-2006, 12:50 PM
i am kinda new to bwhacks :cry: :cry: :cry: :cry: an i was dust wonderin can u tell me how 2 work it an wat is does please

Zephyrix
08-16-2006, 03:56 PM
If you've ever used mIRC; It's like nick changing (kind of). With a spoofer your Bnet username shows normal on channels but changed (to whichever you wrote under Spoof Name) to the username/account name in game lobbies & ingame.

5465


Thank you very much LCS for (re-)creating the spoofer!

uioxk
08-16-2006, 04:05 PM
Damn.. Hey LCS what anime is that girl from in your signature box

LCS
08-16-2006, 04:17 PM
Uh, that Tifa chick.

Sinz
08-16-2006, 04:32 PM
everyone knows that tifa is from Final Fantasy 7 -edit- and if im not mistaken the person that made that sig used a pron picture of tifa

Zephyrix
08-16-2006, 04:33 PM
Do a google images search for Tifa. T.T

gamepin126
08-16-2006, 04:48 PM
Do a google images search for Tifa. T.T

http://www.fairvue.com/developments/cosmicskating/tifa.jpg

hawt

Sinz
08-16-2006, 04:59 PM
ROFL^

adrian_yg7
01-07-2007, 08:42 PM
my spoofer says the next msg when i try to run it...
(Component "MSCOMCTL.OCX" or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid)

Help plz :)
Cought a n00b

LCS
01-07-2007, 08:47 PM
You're missing MSCOMCTL.OCX, download it and put it in your System32 folder or in the same folder as the application.

adrian_yg7
01-07-2007, 08:56 PM
zomg, thx a lot :D
sry for any inconvinience or w/e

LCS
01-07-2007, 08:57 PM
No problem, no inconvenience, if you have anymore problems or questions feel free to ask.

Shattered
03-09-2007, 04:32 PM
Is there any name spoofer that gives off colours?

XGhozt
03-09-2007, 06:35 PM
Yes.

Ross_Brawn
03-10-2007, 01:11 PM
Does this Spooker still gives u a INVALID account info?

DSG
03-10-2007, 02:28 PM
Yes, and I believe they all will. Nice to see you back Ross.

TheBlackDahliaMurder1234
03-31-2007, 05:59 PM
what do you mean put in folder?
help?

TheBlackDahliaMurder1234
03-31-2007, 06:08 PM
how do you run this?

punture
03-31-2007, 08:22 PM
just put it into any folder you desire.

xThexKingx
04-01-2007, 04:40 AM
Its a really good spoofer