PDA

View Full Version : Map crashing?



Empathy
01-03-2006, 02:02 PM
Ive been working on a Lotr style map and just recently the map crashes SC when its about to be played.

When Start button is hit SC crashes. This is not just for me but everyone who tests the map. I have no clue whats going on. But I dont want my work to be destroyed because of this. If someone is willing to help please do.

XCreepingDeathX
01-03-2006, 02:05 PM
There are no illegal units right?

I'm having a similar problem where my map crashes every time the supply changes.

Belphegor
01-03-2006, 02:06 PM
What was the latest adjustments you have made to it? Diffrent units or triggers could cause this depending upon how they're acting.

DA(
01-03-2006, 02:08 PM
If you stack too many units, it can crash.

XCreepingDeathX
01-03-2006, 02:09 PM
My map crashes when a hydralisk is build from a hive at the top of the map. A trigger teleports the hydralisk to different locations. Another crash seems to occur when a hydralisk mutates to a lurker. So I came to the conclusion that it results from a supply change.

Some times it takes more than one supply changes. Sometimes it occurs on the first one. It seems to occur at random though...

I'm completely and utterly confused.
EDIT: No units are stacked.

Empathy
01-03-2006, 02:11 PM
Ive been using the same triggers. The newest ones I added I have deleted incase that was the problem. I have no illegal units on the map, and the building have been the same since the begining. I have an older version of the map I saved. But its way low and it would take hours to get it up to date. If thats the case I will do that but I really want to get my new one fixed.

-edit- I have found and fixed the problem. Apparently there were some stacked units I didnt realise were there. Thanks for the help

~=HyDrO=~
01-06-2006, 01:31 PM
post ur map

Stewie
01-06-2006, 10:02 PM
post ur map
Read the post above you, he fixed the problem.

~=HyDrO=~
01-06-2006, 10:04 PM
lol w/e

XCreepingDeathX
01-06-2006, 10:19 PM
If anyone cares I fixed my problem too. 0 Build time apparently generates a crash. SEN:aniwub:

~=HyDrO=~
01-07-2006, 12:32 AM
lol