PDA

View Full Version : StarForge Help



chezmaster
12-14-2005, 01:00 PM
Hi, Im using "starforge plus" (its called) and when im at the triggers menue, i click "Load Triggers", but then nothing happens, cause Im trying to load some triggers into my map but i cant since well...when i click load triggers nothing happens like no window pops up for me to direct to my saved triggers, also the save triggers button doesnt work either, you know if theres something wrong or if anyone has a version where those 2 buttons do work. Im running windows xp sp2 but i dont think that would cause a problem...

XCreepingDeathX
12-14-2005, 01:18 PM
Its most likely a version error. Go to www.staredit.net and download an older version, then load the triggers there. Copy and paste the triggers you want into SF+. Thats what I would do.

chezmaster
12-14-2005, 01:20 PM
Alright thanks ill see if it works

XCreepingDeathX
12-14-2005, 02:53 PM
No Problem.