PDA

View Full Version : Wondering IF.....



DoN
09-17-2004, 05:46 AM
there was a way to make ur latency go low. i mean i got t1 speed at home never lagged at game but for some fuckin reason whenever i make games it says latency to high for other people. thnx .. o and yea i have firewall i have tried removing it but it doesnt work and i have t1 wireless.

nickolay
09-17-2004, 06:21 AM
I have OC-768 wireless, and there have never been any problems.

DoN
09-17-2004, 09:56 AM
damm y the fuck is it happenin with me then :/

Comi
09-17-2004, 11:46 AM
damm y the fuck is it happenin with me then :/
Lots of people get it, and afaik theres no fix since its a server bug. Waht can I say , connect with dialup to play sc :lol:

el-camino-ss
09-17-2004, 11:58 AM
I got dialup... :(

user751139
09-17-2004, 02:38 PM
Lots of people get it, and afaik theres no fix since its a server bug. Waht can I say , connect with dialup to play sc :lol:

Well first of all it's not a "Server Bug" it's quite simple actaully.. well 1st of all find out if u are behind a router, if so All routers block out ports, so what u need to do is find out the type of router u got,.. mine was Linksys so what i did was connect to my router and once u log in... go under game/application and open these ports: 6112 - 6119 that's all. i'v had the same prob that ppl cant join my games cuz of latency, so hopefully that helped u.
if u need further assistence visit: http://faqs.thehelper.net/battlenet.php
and look at the very bottom of the page to see what ports u need open for different games.

Fallen
09-17-2004, 02:50 PM
Well first of all it's not a "Server Bug" it's quite simple actaully.. well 1st of all find out if u are behind a router, if so All routers block out ports, so what u need to do is find out the type of router u got,.. mine was Linksys so what i did was connect to my router and once u log in... go under game/application and open these ports: 6112 - 6119 that's all. i'v had the same prob that ppl cant join my games cuz of latency, so hopefully that helped u.
if u need further assistence visit: http://faqs.thehelper.net/battlenet.php
and look at the very bottom of the page to see what ports u need open for different games. Ill probably sound like a noob but i have Linksys but i cant find where i config my ports. :no:

user751139
09-17-2004, 03:57 PM
Ill probably sound like a noob but i have Linksys but i cant find where i config my ports. :no:

hmm well no prob but i hope u remember your user name and pass that u assigned when u setup your router, if it's your parents ask them for user/pass well when u get that go here: http://192.168.1.1 <-- that's linksys router IP when u go there it should ask for user name and pass and after that u know the rest.. under application/gaming tab add Battle.net and open ports from 6112-6119

DoN
09-17-2004, 04:10 PM
user do u have aim or somethin so that i can contact u .. its gonna be alot easy :/ anywaz my aim is - d3adlythegame




EDIT : the router im usin is true mobile 2300 its from dell .. i dont know much so if u wanna somethin else just tell me .. and yea i have wireless .. so that = router + wireless :/ .. thanx

Comi
09-18-2004, 11:55 AM
Well first of all it's not a "Server Bug" it's quite simple actaully.. well 1st of all find out if u are behind a router, if so All routers block out ports, so what u need to do is find out the type of router u got,.. mine was Linksys so what i did was connect to my router and once u log in... go under game/application and open these ports: 6112 - 6119 that's all. i'v had the same prob that ppl cant join my games cuz of latency, so hopefully that helped u.
if u need further assistence visit: http://faqs.thehelper.net/battlenet.php
and look at the very bottom of the page to see what ports u need open for different games.
Thanks for clearing things up, that sounds more logical :P

punture
09-18-2004, 03:56 PM
I have linksys router, but eventhough i didn't toggle the port, people join my game wit no problem

NAATYE
09-18-2004, 07:51 PM
Goto http://www.portforward.com you will find all info you need there.

DoN
09-19-2004, 06:42 PM
damm thanx guys it worked .. now i can host games :)